Bel me voor een afspraak
06-53 69 63 79
 
 
Stuur me een berichtje beautyworld@ziggo.nl
 
 
 
Je vindt mij
Helderseweg 9E in Alkmaar
 
 
 
 

LOOkX Skincare & Make-up

No empty promises, just results.

 
 
LOOkX skincare

LOOkX Skincare

Voor mijn behandelingen gebruik ik de producten van LOOkX. Behalve dat het mooie en fijne producten zijn om mee te werken, geloven ze bij LOOkX dat iedereen recht heeft op een gezonde huid en dat is precies waar ik al bijna 30 jaar in geloof en aan werk.
Een gezichtsbehandeling is een heerlijk verwenmoment voor je huid en voor jezelf. Je stapt even uit je dagelijkse ritme en komt helemaal tot rust. Even helemaal niks. Maar hoe je je huid thuis verzorgt is net zo belangrijk. De producten van LOOkX werken volgens een time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen af aan je huid. Bovendien zijn veel producten multi-purpose, ze dienen niet maar één doel. Zo bespaar je ruimte in je badkamer, en ook geld.
De producten zijn natuurlijk ook zonder behandeling gewoon bij mij verkrijgbaar. Zo zit je nooit zonder je favoriete verzorgingsproducten en kun je je eigen verzorgingsritueel thuis helemaal zelf invullen.
LOOkX
LOOkX

LOOkX Make-up

Hello Beauty. Keep Shining.
LOOkX make-up benadrukt niet alleen je eigen schoonheid, het bestaat uit prachtige producten met beschermende, verzorgende en anti-ageing eigenschappen. Kijk eens naar de primer. Perfect als make-up basis, maar ook je dagelijkse portie sunscreen, anti-vervuiling of gewoon voor een gezonde glans. De producten zijn niet alleen voor meerdere doelen te gebruiken, elk product heeft ook minimaal drie kwaliteiten; hydrateren, beschermen, verstevigen en vaak ook een pre anti-ageing werking.
Maar smart is ook dat LOOkX prachtige care & colour verzorgende oogschaduw sets hebben perfect afgestemd op jouw kleur ogen.
Natuurlijk kun je ook alleen je favoriete make-up bij mij in de winkel aanschaffen. Als ik iets niet op voorraad heb, kan ik alles voor je bestellen. Zo ben je elke dag je stralende zelf!
 
LOOkX