Bel me voor een afspraak
06-53 69 63 79
 
 
Stuur me een berichtje beautyworld@ziggo.nl
 
 
 
Je vindt mij
Helderseweg 9E in Alkmaar
 
 
 

LOOkX

 

LOOkX behandeling Prooflooksbetter

Een totale LOOkX beleving voor elke leeftijd en huidtype voor een egale, zachte en stevige huid. Dubbele reiniging, eventueel epileren/harsen wenkbrauwen, dubbele peeling, serum met sheet masker, massage met vitamine c masker en verwarmde olie en ter afsluiting een serum, oogcrème, dag/nacht crème en een SPF.
 
 

LOOkX behandeling 90 minuten incl. sheetmasker

Reinig, aha peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, vapozone, weghalen van ongerechtigheden, massage met verwarmde olie, sheet masker aangepast aan de huid en ter afsluiting een serum, oogcrème, dag/nachtcrème en een SPF.
 
 

LOOkX behandeling 90 minuten

Reinig, aha peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, vapozone, weghalen ongerechtigheden, massage met verwarmde olie, crème of gel masker en ter afsluiting een serum, oogcrème, dag/nachtcrème en een SPF.
 
 

LOOkX behandeling 60 minuten

Reiniging, aha peeling, vapozone, weghalen ongerechtigheden, crème of gelmasker en ter afsluiting serum, oogcrème, dag/nachtcrème en een SPF.
 

ABLOOM

 

ABLOOM behandeling 90 minuten

Reiniging, enzyme peeling, epileren/harsen wenkbrauwen, vapozone, weghalen ongerechtigheden, massage verwarmde Miracle olie, masker en ter afsluiting oogcrème en dag/nachtcrème.
 
 

ABLOOM behandeling 60 minuten

Reiniging, enzyme peeling, vapozone, weghalen ongerechtigheden, masker en ter afsluiting oogcrème en dag/nachtcrème
 
 
 

JANSSEN Cosmetics

 

JANSSEN Cosmetics behandeling 90 minuten

Reining, peeling, eventueel epileren/harsen wenkbrauwen, vapozone, weghalen ongerechtigheden, massage met 24-uurs crème of crème masker, ampul, peel-off masker, serum en ter afsluiting oogcrème en dag/nachtcrème
 
 

JANSSEN Cosmetics behandeling 60 minuten

Reiniging, peeling, vapozone en weghalen ongerechtigheden, crème masker en ter afsluiting oogcrème, dag/nachtcrème.
 
 
 

TDA

 

TDA behandeling 30 minuten

Een behandeling waarbij een jet stream van zuivere zuurstof werkstoffen de huid in transporteert. TDA beschermt de huid, verhoogt de elasticiteit, zorgt voor intensieve hydratatie en verbetert de huidconditie. Reining, peeling en 10 minuten TDA.
 
 

TDA behandeling 10 minuten

TDA-behandeling tijdens een LOOkX of JANSSEN Cosmetics behandeling.
 
 
 

Led Mask Therapy

 

Led Mask Therapy behandeling 45 minuten

Dit apparaat zendt lichtgolven uit die de diepere huidlagen bereiken en daar de energieproductie in de cellen, en dus alle natuurlijke huidfuncties, stimuleren. Verhoogt collageen en elastine productie. Regelmatige behandeling met dit unieke licht zorgt voor huidverbetering met zichtbaar resultaat. De huid voelt steviger en ziet er egaler en frissen uit. Reiniging, peeling, crème masker en 30 minuten ledlamp.
 
 

Led Mask Therapy behandeling 30 minuten

Led Mask Therapy van 30 minuten tijdens een LOOkX of JANSSEN Cosmetics behandeling.
 
 
 

Puffy Eye Patches

 

Behandeling 45 minuten

De patches zijn doordrenkt met een formule met intensief hydraterende, kalmerende en oplichtende eigenschappen. Ze verlichten vermoeide en gezwollen ogen, verminderen fijne lijntjes en donkere kringen. Krachtig tegen wallen en kringen, zacht voor de huid. Geeft direct een zachtere, betere, gehydrateerde en rustigere huid.