Bel me voor een afspraak
072 - 511 9210 of 06-53 69 63 79
 
Je vindt mij
Vrouwenstraat 4-A
 
Stuur me een berichtje beautyworld@ziggo.nl
 
 
 

LOOkX Make-up & Skincare

No empty promises, just results.

 
 
 
LOOkX
 
We beautify the world.
De producten van Janssen Cosmetics voelen heerlijk aan, ruiken subtiel en fris en hebben een bewezen werking. Het hoge percentage actieve werkstoffen zorgt voor een ware boost van je huid bij een dagelijks gebruik voor verbetering van je huidconditie.


LOOkX
 
 
LOOkX skincare
 

LOOkX Skincare

Voor mijn behandelingen gebruik ik de producten van LOOkX. Behalve dat het mooie en fijne producten zijn om mee te werken, geloven ze bij LOOkX dat iedereen recht heeft op een gezonde huid en dat is precies waar ik al ruim 25 jaar in geloof en aan werk.
Een gezichtsbehandeling is een heerlijk verwenmoment voor je huid en voor jezelf. Je stapt even uit je dagelijkse ritme en komt helemaal tot rust. Even helemaal niks. Maar hoe je je huid thuis verzorgt is net zo belangrijk. De producten van LOOkX werken volgens een time-release basis en geven op het juiste moment de nodige werkstoffen af aan je huid. Bovendien zijn veel producten multi-purpose, ze dienen niet maar één doel. Zo bespaar je ruimte in je badkamer, en ook geld.
De producten zijn natuurlijk ook zonder behandeling gewoon bij mij verkrijgbaar. Zo zit je nooit zonder je favoriete verzorgingsproducten en kun je je eigen verzorgingsritueel thuis helemaal zelf invullen.
LOOkX
 

Een gezonde huid helpt je je stralende zelf te zijn.